divendres, 26 de gener del 2007

Campanyes que arriben per mail (xD)

El día 1 de Febrero de 19:55 a 20:00 se propone apagar todas las luces para dar un respiro al planeta (la propuesta proviene de Francia).
Si la respuesta es masiva, el ahorro energético puede ser brutal.
Nada más 5 minutos, y a ver qué pasa.
Sí, sí ya sé que estaremos 5 minutos a oscuras y con cara de tontos, pero recordad que internet tiene mucha fuerza y podemos hacer algo grande.
Pasad la noticia...

Ni tan sols em molesto en traduir-ho perquè, al cap i a la fi, la frase "dar un respiro" em fa prou gràcia en castellà.
A veure, gent del món, algú creu que s'arreglarà alguna cosa fent això? Jo, sincerament, m'he partit de riure.
Ja em direu qui és el/la guapo/a que es queda a les fosques 5 minuts (sense llum, sense internet, sense calefacció aquells que la tinguin elèctrica...). No estem preparats per viure a les fosques, som massa sibarites.
De debò, hi ha propostes que em fan partir i més quan arriben per mail, en un magnífic Fwd que ni tan sols s'han molestat en arreglar (em refereixo a aquells símbols tan macos que apareixen quan reenvies un text '<'). Tot plegat desprén seriositat per tots costats. Me'n vaig a apagar el llum una estona, per començar a ser solidària. Juas, juas ¬¬'

P.d. Per als molt solidaris, com ha dit la meva costella: fem una cacerolada xDDDDDDDDDDDDDDD

dimecres, 24 de gener del 2007

ISAAC, part III


Després de tants dies... ha tornat! Trobada Isaac! Aquest home es farà d'or amb nosaltres perquè, com que som uns gordos, ens fotem fins al cul sempre que hi anem.
Anem a veure unes imatges de la gran trobada de l'Elvis Christ, la Pura i jo mateixa:

El gran berenar de la Pura i meu, mentre esperem l'arribada de l'Elvis. (GG real! Sonava Elvis quan ha entrat Elvis Christ a l'Isaac! xDDDDD).

Increïble, però cert! L'Elvis i la Pura tenen els dits igual de xungos! Els meus, en canvi, que aguanten l'espelma, són més normalets i més rectes xDD

Si a "illy" li sumem una "W" feta amb els dits de la Pura, què obtindrem? WILLY! xDDDDD

Com no, la Pura ja havia de ser més que els altres i s'havia de muntar una caixa davant de l'Isaac (no es veu gaire clar, però hi diu 'cajamar').

I bé, això és una mica el resum del que ha passat aquesta tarda. A destacar:
  • El maromo que havia abusat dels UVA de la taula de darrere... I les baboses que aplaudien sense necessitat d'emprar les mans, xDD
  • Les nenes que ens feien sentir vells mentre estudiaven a la taula del costat ("Mar, recordes quan estudiàvem? Fa tants anys que no estudiem juntes" xDD).
  • Les fotos de la Balle promeses a la Pura, que arribaran! Ho prometo! ("Iros todos a la mierda!!!!!").
  • L'Elvis Christ cantant Elvis, xDDDDD Sobren comentaris! (La noia de l'altra taula també cantaven, xDDDDDDDDDD).
  • L'interior de la bossa de la Pura (he obviat la imatge del contingut pels problemes que pugui causar xDD).
  • 'Hagnes', no cal més comentari...
  • Els calendaris de la meva agenda (nena, ja tens el teu llest!). Elvis, t'ha marcat veure que l'arribada de l'Andrés estava anotada, oi? xDD
  • La programació d'un nou Isaac per a aquest mes entrant (veurem si es compleix).
  • GG diversos... que ara mateix no recordo, però que m'han fet partir-me! xDDDDD
En fi, això és més o menys el que ha passat... Esperarem els comentaris de la Pura i l'Elvis, a veure si acaben de completar els buits que jo he oblidat.

Lof u, babies! :**

TINC MOLT FRED!

Bon (i gelat) dia! Aquí l'única pringada que ja ha sortit al carrer dos cops, en el dia d'avui.
FOT MOLT FRED!
Vist que fot tal rasca que és possible que més d'un de nosaltres caigui en galipàndria, us vinc a portar els remeis de la 'iaia' (no confondre amb Laia, xD GG!) per guarir-vos del 'putu fred'.

Remei infalible: La ceba:


En què consisteix aquest remei? Ben senzill. Us heu de posar moltes capes de roba. Per exemple: samarreta interior de tirants, samarreta de màniga curta, samarreta de màniga llarga, jersei de llana (preferiblement, de coll alt) i jaqueta. Ah! I al cap una gorra de llana. Què aconseguirem amb tal combinació? NO TENIR FRED! Per què? Perquè podrem combinar les capes com ens convingui. Si fa menys fred, restem una capa (de més o menys gruix, segons si teniu més o menys calor) i, si tornem a tenir fred, sumem de nou una capa. És perfecte, jo ja sóc una perfecta ceba.

I, si teniu encara més fred quan ja tingueu creada la vostra pròpia ceba... Pregunteu a la Mar! Ella us explicarà com es fa la ceba arrebossada, que s'assembla molt als calaMARs a la romana, xDDDD


Au, a gelar-se tothom! I sortiu del llit (Pura, va per tu!) que des de dins dels llençols no s'aprecia la magnitud de la glaçada! xDD

dimarts, 23 de gener del 2007

EL ACABOSE, Ufffff!!!

A ver, yo me pregunto si estos dos, que dicho sea de paso, son unos cahondos...
Tendrán los arrestos de salir a la calle a cara descubierta después de perpetrar semejante espectáculo?????


dilluns, 22 de gener del 2007

CLONE A WILLY!

Sí, no és broma. Acabem de viure un dels moments més grans de l'any, un moment irrepetible. En plena reunió pura, la Pura i jo hem fet un gran descobriment.
Al més pur estil "Bricomania", feu els vostres propis treballs manuals amb el kit de contrucció. No oblideu demanar-lo als Reis de cara al proper any. O, millor encara, compreu-lo i gaudiu!

P.d. Atenció: CLONE A WILLY! No hi havia un altre nom? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD M'he partit, i molt! Pura, te l'han dedicat, sens dubte!


CLIQUEU SOBRE LA IMATGE, VAL LA PENA!


**Nova aportació al post**
Imatges del moment, de mà de la Pura (fan de l'ImprPetSis, GG!)

ESTE VA PARA TODOS...

Ala, ahí va este para pasar el rato...

diumenge, 21 de gener del 2007

Laia, aquest va per tu!!!!

Estimats tots i, molt especialment, estimada Laia.

Un ja conegut "personatge" ha pasat a la gran pantalla. No em pregunteu com, perque realment no sé com ha passat, però l'he trobat a YouTube.

Més omnipresent que el mateix Deu, aqui el teniu (seguit d'uns quants videos escollits especialment per la TaHiLo!!):