dilluns, 16 d’abril del 2007

Gran Nen Dolent! xD

Espero que funcioni la imatge que he creat (sí, ja sé fer gifs animats ^^) pel blog. És una nova proposta per veure si algú reacciona. Si mireu el gif, crec que queda prou clara la cosa xD


Doncs bé, cada persona que es digni a nominar (espero que serem algú més que la Little i jo xD) té dret a nominar a dues persones (una amb 1 punt i l'altra amb 2 punts) per tal de triar qui serà el següent en escriure un post pel nostre oblidat blog.
D'aquí a... a veure que penso... 15 dies (així donem marge a que la Pura torni de Thaiguay xD), podem fer un primer recompte.
En 15 dies, benvolguts putus meus, teniu temps d'escriure qualsevol parida per penjar al blog, que jo ja m'estic cansant de fer entrades juntament amb la Little (glòria a tu, oh gran Little, que col·labores amb la causa), que ens heu deixat més soles que la una, colla de mala gent!
Bé, si no us agrada la proposta, teniu dues opcions:
  1. Mireu a la part dreta superior de la pantalla, aquella fantàstica creu (X) us farà desaparéixer per art de màgia del blog (sembla mentida, però funciona! I sense haver de reenviar-ho a 200 persones per estalviar-te una mort cruel! xD).
  2. Aquesta és l'opció radikal (amb k, q radikalitza encara més la cosa xD). Agafeu i, amb els poders que us van ser otorgats el seu dia, editeu el post o, directament, l'esborreu xD
Au, que ja teniu feina, aquells que la volgueu fer.

Petonets purs i putes!


TalkHimLow (és a dir: Laia xD).


P.d. Després de suplicar-me que no abandonés el blog, com a mínim feu l'esforç de comentar! xD
P.d. 2. Edito passades unes hores perquè he reparat en un detall que m'ha fet feliç perquè, d'una manera o altra, he complert la promesa de no tornar fins que no hi fòssim tots. Us heu adonat de qui ha comentat al post anterior a aquest? ELS 4!!!!! xDDDDD En el fons no sou tan cabrons com semblava... Juas! Lof iu beibis!
P.d.3. Pura (putah!) volem souvenirs de la vostra lluna de mel. L'enveja m'està matant, GRRRRR! :********** Et trobo a faltar nena :_