dissabte, 3 de febrer del 2007

Ara els mòbils! xD

Començo a estar fins més allà dels baixos de les noves propostes que arriben diàriament per mail. Després de l'exitosa campanya d'apagar els llums de 19:55 a 20:00 el passat dia 1 de febrer, ara ens arriba la de passar-nos un dia sencer sense mòbil, el proper dia 6 de febrer. La proposta esdevé a causa del suposat augment del cost d'establiment de trucada que volen instaurar les companyies de telèfons mòbils de cara al mes de març.
A veure, jo trobo molt bé que la gent manifesti la seva ràbia envers situacions que els semblin injustes però, cony, si vols fer un mail per difondre la teva iniciativa, no acabis amb una frase com: "CUANTOS MAS SEAMOS MAS DAÑO AREMOS", perquè el que realment fot mal és veure aquest 'AREMOS'.
No company, no, no la caguis d'aquesta manera, perquè havent-hi el corrector del Word (per esmentar una de les mil opcions que hi ha per tal de corregir textos) no fotis tal cagada!
En fi, que ja ho sabeu, el dia 6 no em busqueu pel mòbil, perquè només està permés en cas de vida o mort, xD

No res, que ja no saben què inventar-se...

divendres, 2 de febrer del 2007

FELICITATS LITTLE!!!!

Doncs sí, avui és un gran dia, avui és...

EL SANT DE NA LITTLE!!!!


Des d'aqui, et fem saber que imprimint la estampeta de la Santa, tens dret a un brenar al Isaac a càrreg dels Nens Dolents.

AMÉN.



El món és boig, com la Pura i jo xD

És el sisè post consecutiu que penjo jo (tot s'ha de dir, algun ha estat confabulat amb ajuda de la Pura, malgrat que l'hagi acabat penjant jo...). Amenaço de canviar el nom del blog per: Monòlegs a una.

He enviat un mail en nom de la Pura als distribuidors de màquines de fer cotó de sucre i us comunico en primícia que ha estat retornat xDD Llàstima, hagués estat curiós pensar quina cara haguessin fet en rebre un correu de: Els Nens Dolents (de la nit) (no anava a enviar-lo amb el meu mail, xD).

Més coses, us comunico també que la iniciativa de fer un "apagón" ha estat un fracàs total, com era d'esperar. M'he quedat amb ganes de sortir amb la cassola a fer 'escàndol', com van fer tres veïns meus (literalment tres) després de les eleccions.

Per cert, tenim un nou blog heroi (dit ràpid sona a 'boquerón'). Us el recomano, ha estat un dels motius pels quals he estat rient durant 19 minuts seguits, segon amunt, segon avall.

Aprofito el blog per cagar-me (no vull ni un sol comentari foteta respecte al fet de que jo digui que em cago, xD) en El Corte Inglés (anava a posar enllaç a la seva web, però no vull que la visiti ningú). M'han tractat malament, m'han humiliat i m'han acusat d'intent d'estafa a la seva putíssima botiga. Des d'aquí, us convido a que dediqueu un minut mental a maleir-los els ossos i a desitjar que a l'home que em va atendre (com el cul, tot sigui dit) li entri un peix espasa pel recte.

Anuncio que em compraré un cinturó perquè no se'm caiguin més els pantalons. Vull aclarir que no és culpa meva que facin pantalons de tan mala qualitat que quan els compres et van perfectes i als deu minuts sembla que t'hagis sumat a la moda skater, amb uns pantalons que insisteixen en arribar-te a l'alçada dels genolls. Pateixo per la meva TPV.

En relació als maltractaments rebuts per part dels venedors del puto Corte Inglés, anuncio també que em compraré un rellotge nou, ja que el meu (podrit com està) ja me'l puc fotre per allà on ha d'entrar el peix espasa del venedor bord.

Malgrat tot, sóc feliç (si t'has quedat amb l'adreça del blog i ens estàs llegint, saps que és gràcies a tu).

Bé, purs i putes, després d'aquesta declaració de principis cutre, salsitxera i friki, m'acomiado. Espero que aquest mes podrem complir amb el propòsit de fer un post cada dia i, si pot ser, que no els hagi de fer tots jo xD

NANIT.

P.d. Estic caient en depressió pel fet d'observar que el nostre blog ja no té comentaris. Què lluny queden aquell dies en què els posts anaven acompanyats de 12 comentaris... En fi, si ja no us agrada... NI MAI! xD

dimecres, 31 de gener del 2007

L'euro amb la cara del rei, xD

Tothom té dret a tenir una moneda amb la cara del seu rei. Els que no tenen rei, s'hi foten un element significatiu. I nosaltres, per què no tenim euro els nens dolents?
Això ho havíem de solucionar.
Què posavem a la nostra moneda? Hi havia moltes opcions però cap ens cobria les necessitats al cent per cent. Fins que la Pura va tenir una gran idea. L'evolució és lògica: rei, king, Burger King, King Àfrica! xDDDDD
Som uns frikis, ho sabem, ho tenim present.
Si mai trobeu una moneda d'aquestes ens la feu arribar (ja us donarem l'euro a canvi! xD).



P.d. Data del 2002, perquè ja fa dies que circulen i no ens n'havíem adonat. Dios, què freaks!

dilluns, 29 de gener del 2007

El cel i l'infern (GG pur)

Què passa quan ens trobem la Pura i jo una nit d'avorriment? Que se'ns en va l'olla. I què passa quan se'ns en va l'olla? Que acabem liant-la a sac via MSN (en mal moment es van inventar les webcams xDDDDD).
Rememorem la conversa:

+*+ mar +*+ Then, like my dreams, they fade and die * diu:
tu ets al infern
+*+ mar +*+ Then, like my dreams, they fade and die * diu:
i jo al cel

Laia diu:
tranquil·la, tot això anirà al blog

I aquí està. Després d'una 'visionis culuspartidus' (imatge que ha fet esclatar les dues puretes en un terrible atac de riure), ha sorgit una nova imatge que, com no, ha passat per mans d'una 'fotochop-addict' i aquí està el resultat:


Estem malaltes, ho sabem, tots els que formem part d'aquest blog ho estem, i si algú ho nega, és un tret característic de la nostra malaltia, la negació xDDDDD

Voldria acabar aquest post amb unes imatges molt grans que ens acompanyen cada nit als nens dolents, unes imatges pures que ens indiquen que arriba el moment de fer com els Lunnis i anar-nos-en al llitet. Dedicades a la Pura, que ella les ha demanat amb les següents paraules:

+*+ mar +*+ Then, like my dreams, they fade and die * diu:
mitik ikone dls nens
+*+ mar +*+ Then, like my dreams, they fade and die * diu:
dolens

I aquí està la mítica icona, que us diu NANIT, tal com mana la seva combinació de tecles, xD


Bona nit a tothom!