diumenge, 6 de maig de 2007

El retorn...

Laia tranquila, no estàs flipant, ni t'ha pujat la febre. És real. He ACTUALITZAT!

No podria haver continuat tenint ganes de viure si m'hagués anat a dormir sense haver escrit sobre el dia d'avui, EL DIA DE LA MARE.

Quina mare? Doncs be, em venen moltes al cap (i sí, faré com la fhürer, que parlant sobre fills es va oblidar d'esmentar als seus fills reals, aquells que va parir... i que consti que no és per resentiment).
Al que anava: de mares jo en tinc moltes. Una puta que mai vaig coneixer però de la que s'enrecorden molt els meus enemics quan m'insulten, la Pin, la Goiko, la Blajot, la del ordinador (placa mare) GG...

Com escriure sobre la meva mare seria enrecordarme d'ella i li dec una (i a part seria massa personal) parlaré de la mare de tots (atenció: vena Sagrat Cor!! o Vena "Baurier"): la Mare de Déu.

A aquest blog som molt donats a mirar lo primer que diu Google (Google es Amor/Google es la verdad absoluta), i això és el primer que he fet; com a bona alumna del Profesor Gregori, m'he informat abans d'escriure sobre la Mare de Déu (o la mare de tots, perquè tots som Déu si erem Nou i ha arribat un) i això és el que GoogleLlull em diu:Un Mapa Polític de les principals regions amazóniques. De Perú mès en concret... Era ella peruana (és a dir, una "wilson")? Una amazona potser? Això podria conmocionar al blog tenint en compte que va aparèixer la foto d'un "cavall" al qual tots ens preguntàvem qui cony podria cavalcarlo...

En un dia com el d'avui ens hi trobem amb varies posicions a pendre:

1) El Progre: No regala res perquè el dia de la Mare "l'ha inventat el Corte Inglés" i incita al consumisme.

2) El Bon Nano: El que cumpleix cada any, uns bombonets o unes flors, que faran que la mama, que se l'estima mès que ningu, estigui contenta per un dia, desprès de tot el que fa sense demanar res a canvi desde que ha nascut.3) El Primo: (o cutre) Regala un Diploma a la madre "má mejó". Ay, mi Yonatang, que no me lo merejcoh!! (tots n'hem conegut a algun Yona o "primo").

Ejemplo 1 (pot ferir la sensibilitat) Si jo fos mare i el meu fill em regalès això, no nomès l'enviaria a la merda, sino que m'aniria ràpidament a ferme la cirurgia estètica en el cas d'asemblarme a la MARE BANTÚ del diploma.


4) El Gilipollas: El preferit de la TalkHim de ben segur. Segurament el director de publicitat de Palson. El que regala una planxa, estris per la cuina, o una fregona. No debem oblidar que les mares son dones i, com a tals, són les coses que hem de regalar-lis.


Bona nit purs i putes!!!

Pura.