divendres, 16 de febrer del 2007

És possible que el blog no contesti, el seu estat és 'En decadència' xD

Les drogues em mataran... No, no m'he xutat ni he esnifat cap pols blanca... Tenia un terrible mal de queixal i m'he fotut una ampolleta de Nolotil (ecs, què dolent! xD). D'això ja en fa 8 hores i encara no m'ha tornat el mal, iuhu! Així que, ja estic llesta per tornar a escriure al blog.
Després de tants dies sense escriure, creia que tindria moltes coses a dir però... no, no és així! Companys, purs, putes... EL BLOG ESTÀ EN ESTAT DE DECADÈNCIA! Les estadístiques són clares:

- El blog porta dos mesos i cinc dies actiu.
- En dos mesos i cinc dies hem fet 57 posts (no faré recompte de quants n'hem fet cada un ¬¬').
- Vam començar sent 3 membres i ara ja en som 7 (3 dels quals són membres honorífics).
- El màxim de comentaris rebuts en un post és de18.

En definitiva, som uns inadaptats xD
El blog necessita una bomba que el torni al punt àlgid on un dia va arribar. Tranquils, he trobat la bomba i aquí us la deixo.


Ho sé, tinc un humor peculiar. Serà que tinc son... xD Això és digne de ser un GG (gran gag!).

Volia aprofitar aquest post per fer públiques les imatges de la trobada Isaac del passat dimarts. Aquest cop, a més de la Pura i jo, es va sumar a la festa la Little (PícoraViborita, pels addictes als blogs). Hi va haver moments entranyables, com ara el lliurament del passe VIP a Osea, de part de la Pura cap a mi. Afegeixo que és tot un detall que em regali el VIP d'un garito que ja ha mort xD Tot i així, és un gran honor tenir una targeta on hi digui OSEA (qui no recorda el mític fotolog que la Pura tirava endavant :_( Allò sí que era gran!).

A tot això, hi hem d'afegir que la Little no va ser fotografiada (s'ha de mantindre l'anonimat de la seva imatge xD És un dels nostres tresors!) però sí tenim imatges que delaten el seu pas per l'Isaac. Detall del jersei discret de la Pura al fons xD

A més, vam descobrir una dada curiosa, el DNI de la Pura i el meu marquen l'inici i el final, de la A a la Z (com els complements vitamínics que recullen totes les vitamines possibles, com els ciris de les esglésies que marquen la lletra inicial i la final). Aquí en tenim la prova:

Finalment, destacar el moment esteticién de la Pura, on va treure les pinzes quilomètriques i em va mostrar aquell tatu que duia tants dies amagat sota la difressa de "La Mòmia" que la Pura lluïa al braç dret (ella es va voler avançar al Carnaval xD És així de pura xD).


I bé, això és tot. Vam trobar a faltar a l'Elvis, però ja hem acordat que en breu hi haurà un nou Isaac on se'l convidarà a formar part de la gresca i la xerinol·la xD A més, en el proper Isaac em toca convidar a mi (ui, que em sembla que tindré plans durants molts mesos ¬¬' xD).

Doncs bé, després d'aquest post tan curiós i, per què no dir-ho, cutre, me'n vaig a sobar.

Bona nit, purs, putes i "monaguillo" (aprofito el fet d'haver esmentat al noi per donar-li la benvinguda a les nostres contrades i desitjar-li una feliç estada a can Pura xD).

Bon cap de setmana a tots!

dimarts, 13 de febrer del 2007

Na Pura matina

Si nens dolents, na Pura posteja a dia 13 de febrer (dimarts 13!) per donar-vos enveja i a la vegada donar-vos també una mica de fastig i pena... Lo que jo diria: Ascopena.

Tranquils, no estic malalta ni he d'anar al metge, simplement he matinat com una persona normal perquè, com tots sabeu, marxo a Tailandia el 10 d'abril:

Si, em fa mooolt de pal anar-hi, no ho poso per donar-vos enveja ni res d'això (em coneixeu i sabeu que jo això mai ho faria)... Simplement poso una foto d'un dels llocs on aniré perquè, quan penseu en mi, em pogueu ubicar a algun lloc i em pogueu visualitzar, no sigui cas que m'imagineu a un carrer de Bangkok ple de cucaratxes fent negocis turbis o traficant amb Budhas de fusta d'aquells dels que sabeu que tinc devoció!

Però al que anava... No he fet un post per dir això i quedarme tan ampla mentres vosaltres treballeu cada dia.
NO.
No soc aixi... xD

La cosa és que, no sé molt be per què, la genètica no s'ha portat molt be amb mi i ha agafat una mica lo pitjor de cada banda dels meus pares i mho ha regalat fent un Todo-lo-xungo-en-1.
M'explico:

No he pogut heredar el ser un fideu i poder menjar tot el que em surt dl c**y com ma mare a la meva edat no.. He hagut d ser panxeta rodona com el papi.

No he pogut heredar una bona altura no.. he hagut d sortir a la part baixeta (al pot petit...)

I varies coses que paso d'anomenar...

La cosa és que porto uns dies -per no dir mesos- que em paso menjant guarrades:
Entre d'altres, els productes estrella han estat els següents:
I amenitzant sempre les tardes una que d'altra d'aquestes.....

RESULTAT:

(pot ferir la sensibilitat)


(click per fer-la gran i aixi poder disfutar del què és la foto en si)


Aixi que m'he posat mans a l'obra i he decidit fer una vida sana, més encara, i matinar com una persona normal, dormir quan toca, menjar com cal, i anar al gimnàs pels matins, que no hi ha tanta gent i aixi no li dono tant a la llengua i no em fa vergonya posarme a la cinta de correr.

I de pas, per què enganyarnos, amb la il.lusió de veure des de l'escaparate (alias GYM) algun mati a la TOCHI marxar a classe xDDDD

Us deixo Purs i Putes!!!!
Lof LLu!

Pura Gimnàstica.


dilluns, 12 de febrer del 2007

Hoy es... SANTA Talk Him Low

Y queremos unirnos al gozo inmenso de saber que es una de los nuestrossssssssss!!!
Por que es el alma Mater ¿Mater he dicho...?si, el alma Mater del blog.
Por que es la sonrisa de nuestras noches
Por que la queremos cuando es feliz
Por que la animamos cuando está triste
Por que aúnque la dejamos sola, ella no ceja en su intento de seguir adelanteeeeeeee!!!
Por que hoy ha hecho prácticas y no ha roto nada....

Por eso y muchaaaas cooosaaaassss maaaaás,
tendrás merieeendaaa en el Isaaaacccc!!!

Te dejamos un video para que cantes con nosotros... solo tienes que cambiar donde dicen cumpleaños, tu dices y piensas cumplesantos, jajaja.

Mil besos
Mil gracias por ser como eres!!!