dissabte, 23 de juny del 2007

La estúpida raça humana i les seves reaccions

Avui he parlat amb el meu germà de varies actituts humanes que m'han fet riure i estranyarme al veure que no eren coses que nomès feia jo... xD
Una d'elles, entre d'altres, ha fet que esclatessim de riure quan ma mare ha tret el cap per la porta i ha dit "Jo també ho faig!!".
Heu anat mai en ferrocarril (digueu-li metro, renfe, o tram... però és que, clar, no oblidem que estem a Uptown Kenny, la sèrie de les nostres vides) i ha sonat el vostre mòbil??
Segur que sí, però.. Heu nat mai parlant pel mòbil i us heu quedat sense "cober" (c) by Pura?? Perfecte... Què heu fet??
Si us importa el què diran els demés, o què pensaran, segurament no tindreu dubte... Però és que el meu cas (i el de ma mare, i el de molta gent que també ho fa) és totalment diferent. Em dóna igual què pensarà la gent de que vagi vestida amb una fulla d'enciam al cap, em dóna igual que em vegin amb una moto rosa, però això del ferrocarril... No ho puc evitar, però per mi mateixa. No em mola quedar com una prima... xDDDD I a continuació us explico el que faig (com, ara desprès de tant de temps fentho, m'assabento de que és una reacció totalment normal):
Quan em quedo a mitges en una conversa on sé perfectament que el de davant o el del costat ha estat cotillejant o mirant en el reflexe del vidre... Nomès adonarme que ja no sento res, ALLARGO I INVENTO LA CONVERSA DIENT: "Ei no tinc cobertura, truca'm desprès" - i faig veure que penjo, quan en realitat porto ja segons sense ningú al altre costat... XD REAL I ACCEPTAT PER MÉS DEL 70% DELS MEUS AMICS.
I vosaltres, heu fet mai el mateix????
Un peto putas i cabrons.

divendres, 22 de juny del 2007

Les Nenes Dolentes no ...

Les Nenes Dolentes no dormem, tanquen els ulls per pensar en els posts que escriuran.
Les Nenes Dolentes no critiquen, comenten.
Les Nenes Dolentes no xafardegen fotologs, es culturitzen.
Les Nenes Dolentes no se'n riuen dels altres, somriuen per mostrar la seva felicitat.
Les Nenes Dolentes no malpensen, analitzen totes les hipòtesis.
Les Nenes Dolentes no s'enfaden, mostren la seva cara seriosa (que no és l'habitual).
Les Nenes Dolentes no manipulen, exposen la seva versió dels fets.
Les Nenes Dolentes no odien, estimen amb menys intensitat.
Les Nenes Dolentes no parlen de sexe com a truges, estudien el cos humà en tots els àmbits.
Les Nenes Dolentes no acusen, pregunten.
Les Nenes Dolentes no menyspreen, jutgen una realitat per tal de millorar-la.
Les Nenes Dolentes no generalitzen, se sorprenen amb les casualitats.
Les Nenes Dolentes no prejutgen, sospiten.
Les Nenes Dolentes no juguen amb foc, comproven el límit de les seves capacitats.
Les Nenes Dolentes no s'engreixen, harmonitzen la seva figura.
Les Nenes Dolentes no tenen defectes, els sap greu ser massa perfectes.
Les Nenes Dolentes no tene cap fotos juntes, i això sí que és greu.

Lof llu Pura! Que no passin tants dies :_(

:*****

dimarts, 19 de juny del 2007

Ens deixa el Fary :_(

Els Nens Dolents ens volem sumar al comiat d'aquell ídol de masses que va ser en el seu moment Jose Luis Cantero "El Fary". Qui no ha escoltat mai la cançó del "Toro, torito" o la frase feta popular "Ets més lleig que el Fary menjant llimones"? Sens dubte el Fary ha estat un personatge de culte i, per tant, li volem retre homenatge amb un seguit d'imatges que il·lustrin el significat que ha tingut per a nosaltres una figura tan emblemàtica, a la que recordarem sempre amb un somriure als llavis, un somriure tan gran, que és probable que en breu comencem a partir-nos de riure. A continuació, les nostres imatges d'homenatge:

Nosaltres també haguèssim provat de saltar la més alta de les tanques (veure cèrcol vermell) per tenir-te uns segons al nostre costat, envegem al personatge que es va jugar la vida per fer-ho. Ignoreu l'adreça que algun desconsiderat ha afegit a la imatge (quina poca decència).

A falta d'una imatge del mestre menjant llimones, en posem una d'ell mateix menjant musclos. De fet, els musclos se solen amanir amb llimona, no?

Seguint amb la tònica (ai, no, amb la cola) de l'anterior, una imatge vinculada a les llimones. Res és suficient per a tu, Fary!

Sobren les paraules:
"Torrente idolatra a El Fary y como tal no podia faltar en su coche, el CarroFary. Esta minifigura de 8 cms de altura tiene un parecido increible con el original...
Incluye ventosa para colgar y con su micro en mano parece que te vaya a cantar".
El podeu adquirir aquí.

Sabem que tot homenatge és poc però ens veiem obligats a finalitzar aquest post amb una frase que ja és més aviat mítica "Ningú no mor fins que no se l'oblida del tot".

Conyes al marge, en aquest sentit, segur que el Fary no morirà mai.

Els Nens Dolents.