dijous, 7 de juny de 2007

La culpa és de les pastanagues!

Actualització ràpida per satisfer els desitjos de la Pura.
Com que no tinc gaire temps, ja que hauria d'estar mirant-me el temari de les opos de dissabtes (avanço que suspendre perquè no tinc suficients arguments per respondre al miler de preguntes possibles) en comptes d'estar fent el mico amb l'ordinador.
Doncs bé, no tinc gran cosa a dir. Obviaré el tema de que vaig suspendre l'examen de pràctica ja que em toca bastant la moral. Només dir que en breu hi tornaré (no dic el dia perquè, si aprovo, ja faré el post sorpresa).
Per omplir una mica, vull fer al·lusió a una anècdota que m'ha succeït ara fa una estona. He sortit un moment de casa per anar a casa de la iaia a buscar les fulles de les pastanagues que ha comprat. No, no sóc vegetariana ni em menjo aquesta classe de coses, són pel conill (va, malpenseu, "la laia té un conill que menja pastanagues", bla bla bla... Sempre la mateixa cantarella xD).
Doncs bé, el cas és que he sortit al carrer i he vist un camió blanc, no gaire gran, aturat al semàfor de la cruïlla entre el meu carrer i el carrer del Molí Vell (així et situes, oi Pura? xD). En fi, que això és ben estúpid, però és que la cosa no acaba aquí. Em miro el camió i veig un escrit al lateral. L'he llegit dos cops perquè no donava crèdit al que veien als meus ulls, fins que, al tercer intent, la meva pertorbada ment ha aconseguit llegir el que realment hi deia al camió.
La frase era: "¡Guárdalo todo en tu trastero!". Llastimosament, el que havia llegit jo els dos cops anteriors era: "¡Guárdalo todo en tu trasero!".
No res, que ja no sé ni què llegeixo. Ves que el dia de les opos llegeixi quelcom similar a això i comenci a desenvolupar el tema de la sexualitat en l'educació infantil. Segur que m'aproven xD

I, fins aquí, el post d'avui. Molts petonets per la Pura, que ja és l'única que em llegeix! :*****
Lof llu!