dissabte, 3 de febrer del 2007

Ara els mòbils! xD

Començo a estar fins més allà dels baixos de les noves propostes que arriben diàriament per mail. Després de l'exitosa campanya d'apagar els llums de 19:55 a 20:00 el passat dia 1 de febrer, ara ens arriba la de passar-nos un dia sencer sense mòbil, el proper dia 6 de febrer. La proposta esdevé a causa del suposat augment del cost d'establiment de trucada que volen instaurar les companyies de telèfons mòbils de cara al mes de març.
A veure, jo trobo molt bé que la gent manifesti la seva ràbia envers situacions que els semblin injustes però, cony, si vols fer un mail per difondre la teva iniciativa, no acabis amb una frase com: "CUANTOS MAS SEAMOS MAS DAÑO AREMOS", perquè el que realment fot mal és veure aquest 'AREMOS'.
No company, no, no la caguis d'aquesta manera, perquè havent-hi el corrector del Word (per esmentar una de les mil opcions que hi ha per tal de corregir textos) no fotis tal cagada!
En fi, que ja ho sabeu, el dia 6 no em busqueu pel mòbil, perquè només està permés en cas de vida o mort, xD

No res, que ja no saben què inventar-se...

2 comentaris:

@ELBLOGDERIPLEY ha dit...

Tens tota la raò, aquestes iniciatives son mès bè pocasolta. Aquesta cosa de la llum, van estalviar set mil euros (anem a estalviar tots)...Imaginat!set mil euros a tota Espanya! ajjajajja.

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Ui, sí, quin luxe d'estalvi, com es nota que va ser una mobilització massiva... igual que amb els mòbils, segur que NINGÚ no el va utilitzar el dia 6... no vaig veure ningú pel carrer amb el mòbil a l'orella, no, què va, gens! (Va, apago l'aparell sracàstic ja, a veure si estalvio també...) xDDDDD