dimecres, 24 de gener del 2007

ISAAC, part III


Després de tants dies... ha tornat! Trobada Isaac! Aquest home es farà d'or amb nosaltres perquè, com que som uns gordos, ens fotem fins al cul sempre que hi anem.
Anem a veure unes imatges de la gran trobada de l'Elvis Christ, la Pura i jo mateixa:

El gran berenar de la Pura i meu, mentre esperem l'arribada de l'Elvis. (GG real! Sonava Elvis quan ha entrat Elvis Christ a l'Isaac! xDDDDD).

Increïble, però cert! L'Elvis i la Pura tenen els dits igual de xungos! Els meus, en canvi, que aguanten l'espelma, són més normalets i més rectes xDD

Si a "illy" li sumem una "W" feta amb els dits de la Pura, què obtindrem? WILLY! xDDDDD

Com no, la Pura ja havia de ser més que els altres i s'havia de muntar una caixa davant de l'Isaac (no es veu gaire clar, però hi diu 'cajamar').

I bé, això és una mica el resum del que ha passat aquesta tarda. A destacar:
  • El maromo que havia abusat dels UVA de la taula de darrere... I les baboses que aplaudien sense necessitat d'emprar les mans, xDD
  • Les nenes que ens feien sentir vells mentre estudiaven a la taula del costat ("Mar, recordes quan estudiàvem? Fa tants anys que no estudiem juntes" xDD).
  • Les fotos de la Balle promeses a la Pura, que arribaran! Ho prometo! ("Iros todos a la mierda!!!!!").
  • L'Elvis Christ cantant Elvis, xDDDDD Sobren comentaris! (La noia de l'altra taula també cantaven, xDDDDDDDDDD).
  • L'interior de la bossa de la Pura (he obviat la imatge del contingut pels problemes que pugui causar xDD).
  • 'Hagnes', no cal més comentari...
  • Els calendaris de la meva agenda (nena, ja tens el teu llest!). Elvis, t'ha marcat veure que l'arribada de l'Andrés estava anotada, oi? xDD
  • La programació d'un nou Isaac per a aquest mes entrant (veurem si es compleix).
  • GG diversos... que ara mateix no recordo, però que m'han fet partir-me! xDDDDD
En fi, això és més o menys el que ha passat... Esperarem els comentaris de la Pura i l'Elvis, a veure si acaben de completar els buits que jo he oblidat.

Lof u, babies! :**

4 comentaris:

Elvis Christ ha dit...

Ieahhh GT (gran trobada) xDDDD

Nomes ha faltat que invitessiu a la Little jajaja.

Com hem rigut.... i xcert! jo ja tinc la meva aposta, jo ja l'he desenmascarat, ja se com es diu el duce, de que treballa i qui es. Po.... mantindrem el silenci fins q es manifesti i llavorssss reconeixereu la grandesa d'elvis christ.

Un peto beibis

Anònim ha dit...

Gracias queridísimo Elvis, suerte que tú piensas en mí...

Quiero haceros saber, que esa mano y brazo de Pura que aparece en las fotos... hoy se encuentra escondido bajo una escayola!!!

Aiiiisssss!!!! pobretaaa!!!

No puedo aguantar, Elvis por Mater!!! dinos tu teoria sobre la identidad del Duce, porfaporfaporfa!!!

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Eh, Little! Jo també et vaig trobar a faltar:_
Per cert, jo sé quina és la teoria de l'Elvis i, en part, té molt bons arguments per defensar-la... aiaiai! Que encara tindrà raó! xDDDDD
Les meves apostes estan al 50%... Però les meves ja son sabudes per tots xD
Petonets a tooooots!!!!!

Anònim ha dit...

Buenos días mis queridos niños y niñas,

Cómo agradezco vuestros ingeniosos comentarios de la cotidianeidad.
Realmente creo tenéis futuro en este competitivo mundo,donde cada día hay mas burros bien preparados, pero no abundan las personas que cómo vosotros, derrochan imaginación e inteligencia.
Solo acierto a reprocharos un defecto: cereceis de cualquier auspicio deductivo; y esto se manifiesta en su máxima expresión, justo en el momento en que pretendéis conocer mi identidad.
¿Puede un simple mortal, siquiera asomar a concebir una presencia divina? ¿Acaso es conocido el sexo de los ángeles? Creedme, desistid de tamaño propósito y aceptad que manifieste mi presencia a través de vuestros sueños, eso sí, antes de lo que pensáis. De hecho ya me he cruzado con alguno/a de vosotros/as...

Un saludo.