divendres, 5 de gener del 2007

Nova trobada Isaac!

Avui hi ha hagut trobada completa de Nens Dolents! La Pura, l'Elvis Christ i jo mateixa ens hem reunit a l'Isaac (com no) per acabar d'espatllar el món amb els nostres 'gran gags' (ja coneguts mundialment com a 'GG' xDD) .
A destacar:
- La noia de la taula del costat. Pobreta, em feia una mica de llàstima, sobretot per les cares que feia amb les nostres converses al més pur estil "Sexo en NY" (això diu la Pura, jo només n'he vist un capítol xD). Gran moment quan la Pura ha dit: 'Li diem que segui amb nosaltres?' xDD PUTAH!
- La magdalena de l'Isaac. Malsonant i amb possible mala interpretació. Aclarim-ho amb imatges:

- L'espelmeta pura de la taula. Mig consumida però aguantant fins a l'últim moment, per Mater! Detall de les ungles de la Pura, recién creades per les senyoretes 'Nail concept' ('Paloma, me puedo levantar ya?' xDD).

- El dit ET de la Pura. Heu vist mai un dit més semblant al del nostre adorat extraterrestre de la infància? Ni el meu, quan estava trencat, estava més corvat xD (amb tot l'amor, Pura, lof u!).


- La puresa del moment. Com reflectir-ho millor que amb la presència del tatu diví?


En breu nova kdd (queda molt cutre i friki, però és molt nostra aquesta expressió, xD).
Elvis, esperem que hagis gaudit del retrobament amb les nenes. Recordem que l'última trobada (fa un any? Any i mig?) va ser sense Pura, que hi havia males vibracions a l'ambient. Serà que algú s'havia introduït el mòbil on no tocava i les vibracions no s'emetien bé? GG horrible, ho sé!

Purets, aneu-vos-en en pau!

2 comentaris:

Pura ha dit...

mare meva!!! Gran kdd, GG's i fugaç visita d'en Elvis Christ (lo de cridarlo telepàticament ha estat bestial xD) :$
X cert purs!!! La millor, la visita "invisible" o "intent de visita" del meu Willy i de l'Oscar xDDDD
Vax a fer una entrada nova i a dormir!

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Arriben a venir el Tete i el Willy i l'Isaac hagués mort d'alegria en veure que el seu bar s'omple, friki bar! Jazz de fons, només se li pot ocórrer a l'Isaac això, aquell saxo constantment sonant xDD