dimecres, 3 de gener del 2007

TPV!

M'esteu superant amb tants posts! Mala gent! Em toca a mi, elis elis! xDD
Avui he viscut una "visionis horribilis", del llatí: horrible visió (GG! xDDDDD). Posem-nos en situació: noia, d'entre 15 i 18 anys, entradeta en carn, entre Jenni i G-taner (forma col·loquial per referir-se a una ètnia concreta, extreta de la famosa marca G-star), asseguda a les escales exteriors d'un uptown centre comercial, menjant xurros de xocolata, situada d'esquena als vianants que passejaven pel carrer. Jo, innocentment, he mirat en aquella direcció i m'he trobat a la VH ("visionis horribilis"): una TPV gegant, d'uns 10 o 15 centímetres de llargada.
Aclarim conceptes:
- TPV: aparell que s'utilitza per a realitzar pagaments amb targeta de crèdit.
Què era, doncs, aquella TPV que em tenia corpresa? Una imatge val més que mil paraules:
No era la primera TPV, guardiola o com volgueu anomenar-la, que em trobava, però aquelles dimensions m'han produït un cert remenament intern.
Encara no he superat la VH, estic pendent de tractament.
Uns breus apunts:
- Odio la moda d'anar ensenyant la 'raja' del cul a tot cristo.
- Odio anar a comprar pantalons i comprovar que amb prou feines tapen el teen trend púbic.
- Odio haver de veure coses així.
- Odio que no esteu allà per compartir el moment xDD

:**

7 comentaris:

Anònim ha dit...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
espero poder dormir despres d visualitzar tal cosa.. :S

Anònim ha dit...

Queridísima TalkHimLow,
Comparto todos y cada uno de tus odios.
En general tengo el convencimiento de que una parte extensa de la población, no dispone de espejos de cuerpo entero en sus casas.
De cualquier modo te aconsejo que, aunque tales visiones puedan parecerte un datáfono, jamás se te ocurra pasar tu tarjeta de crédito por ellos, pues ante tamaña falta de "glamour" ves a saber lo que saldría. (dinero va a ser que no)

Ahora me dirijo a nuestro querido DUCE, ante todo desearle una pronta mejoría. Si bién no alcanzo a entender cómo un ser que se autodefine superior, se permite la debilidad de contraer una enfermedad tan vulgar aix...

Por otro lado me dá a mí que lo suyo es una excusa, me explicaré...
Creo que su escrito responde a lo que en términos taurinos llamaríamos una "espantá" o en teatro "un mutis por el foro".

Bueno lo dicho... un pronto restablecimiento sea cual sea la cusa-

Anònim ha dit...

Benvolguts/es,

No he rebut les fotos del Duce- Heu rebut el meu mail?
La veritat, això cada dia m'agrada més...
Atenció, l'últim post del DUCE, no m'agrada gens!!
Duce no et vagis!!
Marià Petas

Elvis Christ ha dit...

Amich Marià,

Soc particep de la rebuda del teu mail. Aixi doncs, en quan s'em giri la ventolera t'envio les fotos del DUCE aket. Cal dir que, desde que les meves amigues em van invitar a participar al Blog, han passat ja varis mesos... aixi doncs pots comptar en que potser amb una mica de sort, d'ací mitg any, t'envii les fotos del susodicho. Aixi doncs et desitjo bon 2007, i la felicitació del 2008 te l'envio amb les fotos. P.D. espero que na laia o na mini fuhrer s'em anticipin a l'hora de enviar les fotos xDDD (es facil)

Anònim ha dit...

Felicitats!
He rigut molt amb aquest blog.
Només una cosa a dir i es que em sembla que ès una miqueta tancat, la meitat dels comentaris no sé molt bé de que van.
Qui es aquesta mater i la tal duxesne?

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

A veure, dues coses, el Marià ja ha rebut les imatges (o això crec) perquè jo mateixa les vaig enviar.
Benvolgut nou anònim, et recomano que et posis un nom per signar als comentaris (qualsevol cosa, per no confondre't amb altres anònims). En relació a Mater i Duchesne, formen part d'una història relacionada amb l'escola on anàvem la Pura i jo, és un tema irrellevant, però no costa res aclarir-ho. Sigues benvingut al nostre blog ^^
Per la resta, avui toca Isaac! xDD

Doctor Cabró ha dit...

M'agrada la definició de TPV. Crec que és nova i trencadora. De tota la vida, aquestes visions horribilis les havia qualificat sempre com a "guardiola", pero crec que el terme "guardiola" és més escaient per a certs escots exagerats (i anti-estètics) que molts cops sembla que demanin a crits que els llencem unes monedes.. hehe.

salutacions,


Doctor Cabró