dijous, 18 de gener del 2007

Va per tu, Pura!

Avui vull fer un post dedicat, amb tot el meu amor, el meu respecte i la meva admiració. Avui li vull dedicar el post a una persona que sempre em fa somriure i que, com molts cops he dit, crec que és, si no la que més, una de les persones que porta més anys complint amb aquesta tasca. Aquesta persona és la Pura.
Lluny de la burla, aquest post és per compartir amb ella un estudi que he estat fent aquesta matinada. Desitjo que sigui motiu de joia i alegria per a tu, nena!

Bé, aquesta recerca comença amb un post aliè als ND (Nens Dolents), un post d'un blog descobert per la Pura (no em pregunteu com, perquè no ho sé xD). El post en concret és aquest.
Sí, efectivament, el cuquet reapareix a les nostres vides.
He de reconéixer que ens va marcar força l'existència de tal joguina, tant que, fins i tot, la Pura va aconseguir trobar el lloc on venien tal exemplar i me'n va fer partícep mitjançant un MMS. Recordeu que aquesta anècdota ja es va comentar en un post anterior.

Disculpeu aquesta introducció tan llarga però he considerat necessari recordar aquestes dades, ja que us ajudaran a entendre la resta del post.

Què he fet, doncs, aquesta nit? És ben senzill. Després de conéixer l'existència de noves joguines a través dels contactes de la Pura, he decidit buscar alternatives a aquestes andròmines i comentar-les des del meu punt de vista (tremoleu! xD).

La casa Durex ens sorprèn amb els seus estimuladors de diferents formes i tamanys. Aquest en concret, sembla tenir la forma d'un penis (tiene nombres mil, tiene nombres mil, el miembro viril). A veure, centrem-nos, per què ens gastarem 74.99€ (IVA inclòs, tot un detall) en un aparell que podem perfectame sustituir per un cogombre? Cony, hem de pensar en l'economia i, alhora, cosumir una mica més de verdura, que la salut no està per fer tonteries!

Ei, de debò, això no és seriós! Jo amb el meu clauer del Kenny sóc la mar de feliç! És més, no m'imagino l'escena de mon germà dient: "Ei, nena, que m'he oblidat les claus al cotxe, deixa'm les teves que surto un moment". "¬¬' Eh... Sí, un moment que ara me les trec del forat. Ai! DEL BOLSO!". On anirem a parar...

No senyor! Aquí sí que no me la foten (ui, sona molt malament dir això en aquest post, GG!). No m'enganyaran pas, això no és un vibrador, això és un pirulo de la policia! Ja deia jo que feien cara d'estar molt contents quan el remenaven amunt i avall. Ei, per favor, només faltaria introduir segons on un punt de llum, que ja semblaríem cuques de llum més que persones. Si vull llum pròpia em foto un Actimel, que els de l'anunci ben blaus que quedaven, rollo tunning. Disculpeu, però no he trobat cap imatge dels pirulos de la poli, tot i que tots els coneixem, oi?

No em podia oblidar dels més sofisticats de la casa, oi benvolgut fenici? Per a ells també hi ha una joguina exclusiva. Model or. És com a les Olimpiades. Si el polvo ho mereix, compensarem amb l'ús de la joguina d'or (per a altres casos, confio en l'existència dels models plata i bronze).
M'imagino a les típiques marujes comentant els regals de Nadal: "Ai, nena, pues mi marido se los ha gastado bien estas Navidades, ¡me ha llenado de oro!". No comment, les imatges mentals corren a càrrec vostre. Per 35 miserables euros, qui no fa feliç a la dona amb un regal d'or? Que l'or és per a tota la vida! xD

Ara entenc a la Marilyn, clar que cantava ella tota contenta: "Diamonds are a girl's best friends". Si és que aquí ningú se'n lliura, quanta brutícia! xDD



I res, que ja no em deixa penjar més imatges això, crec que s'ha tornat boig amb tants aparatets.
Queda pendent trobar més models, que us asseguro que n'hi ha per donar i per vendre.
Ara bé, amb quin us quedeu? Jo crec que com el cuquet no hi ha res. Més val "malo conocido que bueno por conocer".

Apa, nanit a tots purs i putes (em va encantar aquest comiat de la Pura xDDDDD).

TalkHimLow.

P.D. Amb l'esforç que he fet fotent milers de links, ja els podeu consultar un per un, que faré examen oral (ara mateix, la paraula oral m'evoca milers de coses i cap relacionada amb un examen, xDD).

8 comentaris:

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Estreno comentaris ^^

Pura, què passa amb l'hora? Que tornem a córrer cap a Alaska? (Retorciendo palabras de amor xDD). Ara va una hora atrassat i això és... consultant al calendari Güindows... CONY! MOLTS LLOCS! Entre ells Tallinn, recordem a la Rosa d'Ajpanya cantant el mític "Iurops livin a selebreshon", GG IMMENS (el tamany de la cantant mereix que sigui immens xDD).

Elvis Christ ha dit...

Marranotaaaa!!!!! Porkaaaa!!!! Q names penses en gastarte els cuartos en plastic d forma fálica!!!! xDDD

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Desagraït! Si te n'he buscat un expressament per a tu! xDDDDD

Anònim ha dit...

Queridos todos,

Puestos a escoger, me pido el de diamantes, por que así siempre podre montarlos en un collar o un anillo, amén de que por diseño es el más discretito. Si casi parece una "má de morter" de diseño.
Que bién pensado, podría usarse como tal, que llevando pilas y bivrator seguro que sale el all i oli y la mayonesa divinamente y sin cansarse.

Y no seais malpensados, que lo digo sin dobles intenciones, no tengais pensamientos impuros... AMÉN.

Besos castos y mejillares.

Anònim ha dit...

Dios, Dios, Dios…
Cómo os he encontrado a faltar…
Llevo una semanita que mejor no os cuente ya que lejos de prepararos para un merecido descanso, (espero lo sea) os sumiría, (por aquello de la empatía) en la peor de las depresiones.

Estimadísima Tocameloshuevos…
¿Que ha sido de aquella delicada niña de las SS?
¿Qué pecado han cometido tus santos padres?
¿En qué ha quedado todo aquel tiempo invertido por las devotas Madres del S.C de Sarriá?
………………………………S.C

¡Que acertado post!
¡Que elegancia!
¡Que sutileza en la presentación!
¡Que despliegue gráfico!...
¡Sencillamente magnífico!

Todo y a pesar de la profusión de referencias fálicas…

Sólo se me antoja, el acusarte de pija supermegafashion.

En tu estudio sociológico de las alternativas al cipote, picha, polla, pollón, chicharra, morcillón o cómo sea que quiera su denominación de origen, has omitido los sustitutos propios de este país y que se hallan al alcance de todos los bolsillos.

Me explicaré:

Para el ano, nada mejor que el “platano”.
Buena es la chistorra, para la virgen calentara.
Butifarra cocida, mucho mejor que buena jodida.
Chorizo picantón, da gustito al almejón.

Y así, hasta agotar el catálogo charcutero español.

Es decir querida TaHiLo. En tu charcutería de confianza encontrarás, todo lo que pol culo o chocho te meterás y que con sumo gusto disfrutarás.

Un beso casto, para todas/os.

EL DUCE (eso sí, picantón)

Anònim ha dit...

PD. Dónde dice virgen calentará, debe decir, virgen calentorra.
Sorry!!!

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Benvolgut Duce, "Tocameloshuevos" NO, parla sense vergonya i parla en llibertat! I si t'equivoques... tornes a començar :D
I, per cert, això és només una petita mostra del que surt del Sagrat Cor, xDD
Merci pel seus elogis, Duce! Senten millor després de pensar que era la més odiada per vos :)
Em torno pura per moments! ^^

Pura ha dit...

si Laia si.. i recorda que, qui diu Pura, diu Puta!!!