dimarts, 13 de febrer del 2007

Na Pura matina

Si nens dolents, na Pura posteja a dia 13 de febrer (dimarts 13!) per donar-vos enveja i a la vegada donar-vos també una mica de fastig i pena... Lo que jo diria: Ascopena.

Tranquils, no estic malalta ni he d'anar al metge, simplement he matinat com una persona normal perquè, com tots sabeu, marxo a Tailandia el 10 d'abril:

Si, em fa mooolt de pal anar-hi, no ho poso per donar-vos enveja ni res d'això (em coneixeu i sabeu que jo això mai ho faria)... Simplement poso una foto d'un dels llocs on aniré perquè, quan penseu en mi, em pogueu ubicar a algun lloc i em pogueu visualitzar, no sigui cas que m'imagineu a un carrer de Bangkok ple de cucaratxes fent negocis turbis o traficant amb Budhas de fusta d'aquells dels que sabeu que tinc devoció!

Però al que anava... No he fet un post per dir això i quedarme tan ampla mentres vosaltres treballeu cada dia.
NO.
No soc aixi... xD

La cosa és que, no sé molt be per què, la genètica no s'ha portat molt be amb mi i ha agafat una mica lo pitjor de cada banda dels meus pares i mho ha regalat fent un Todo-lo-xungo-en-1.
M'explico:

No he pogut heredar el ser un fideu i poder menjar tot el que em surt dl c**y com ma mare a la meva edat no.. He hagut d ser panxeta rodona com el papi.

No he pogut heredar una bona altura no.. he hagut d sortir a la part baixeta (al pot petit...)

I varies coses que paso d'anomenar...

La cosa és que porto uns dies -per no dir mesos- que em paso menjant guarrades:
Entre d'altres, els productes estrella han estat els següents:
I amenitzant sempre les tardes una que d'altra d'aquestes.....

RESULTAT:

(pot ferir la sensibilitat)


(click per fer-la gran i aixi poder disfutar del què és la foto en si)


Aixi que m'he posat mans a l'obra i he decidit fer una vida sana, més encara, i matinar com una persona normal, dormir quan toca, menjar com cal, i anar al gimnàs pels matins, que no hi ha tanta gent i aixi no li dono tant a la llengua i no em fa vergonya posarme a la cinta de correr.

I de pas, per què enganyarnos, amb la il.lusió de veure des de l'escaparate (alias GYM) algun mati a la TOCHI marxar a classe xDDDD

Us deixo Purs i Putes!!!!
Lof LLu!

Pura Gimnàstica.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto merece un comentario especial...
La TalkHimLow, lleva dos días seguidos de fiesta bloggera, sin tener que hacer ella sola las entradas.
Querida Pura, como vamos a pensar de tí que haces este leve comentario sobre tus planes turísticos para provocar nuestra envidia...
Tú que cada día actualizas es normal que hoy que te venía al hilo lo dejases caer...jajajaja.

Queridos nens dolents, ella nunca lo haría...

Sobre lo de parecidos con tus progenitores no olvides nunca que,,,
HONRA MERECE QUIEN A LOS SUYOS SE PARECE.

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Donem gràcies a la Pura per haver tornat a fer un post, i també a la Little pel d'ahir! Dos dies que no m'he hagut d'exprémer el cervell per dir-vos que sou mala gent per no col·laborar amb el blog.
Sobre el post... És evident que és un tema sense cap mena d'ànsia de generar enveja, de fet, no ens n'has generat gens, perquè aquestes platges plenes de Tsunamis, no poden generar cap mena de ràbia, sinó la de pensar en la Pura esquivant les ones de 50 metres d'alçada. xDDDDDDDDDD
És broma, Pureta, que et desitjo que t'ho passis genial i que em portis un present d'aquelles contrades ¬¬' Per tant, et faré la pilota amb una proposta indecent: Isaac? xD

Anònim ha dit...

Buenos días mis queridos niños y niñas.
Sólo unas breves palabras para en tan rosado día, tener un enamorado recuerdo para todas mis niñas de nensdolents, pero... ¡Que digo! Todas no...Una de ellas de cuyo nombre no me quiero acordar, no tuvo ni el gesto de corresponder a mi felicitación en su onomástica.
Para ella ¡CALABAZAS!
Para mi queridísima Pura y LiFü, una saeta rosa que ilumine de amor su corazón.
Para...
(No recuerdo su nombre)
La otra... Cienmilmillonesdeañosdechiquitos
delacalzadensuvidaintimaysesuá.
Para el resto de mortales ¡Feliz día de San Valentín!

EL DUCE

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Duce, perdona, no vaig recordar que havia d'enviar l'agraïment al BOE perquè el publiquessin i el poguessis veure. I si no em vols felicitar Sant Valentí... ni mai! De fet, sempre t'he caigut malament, no?
No esperava una altra cosa, estic acostumada a aquesta mena de reaccions puerils, recorda que treballo amb nens... "Senyu, senyu, ara no "t'estic"...".

Anònim ha dit...

Querido Duce,

Muuuuchas gracias por sus rosas deseos, pero yo también se de uno de cuyo nombre si me acuerdo, aúnque no sé si es hidalgo caballero,que se lleno la boca invitando y que no ha dicho nada más. Y yo si que agradecí sus felicitaciones y acepté ilusionada su invitación...

¿A que teme El Duce Feroz...?

Feliz día a todos, todos y todos.

Besos mil.

Anònim ha dit...

Estimada Tow Kim How, (V.China)

( más conocida por Tree Kiss My Kiss) XDDD

Lamento sinceramente que piense usted así de mí.
Sepa usted que asistí con lágrimas en los ojos a sus efusivos agradecimientos, (más que merecidos sin duda) para las felicitaciones de LiFü y Pura.
Entre tanto, mi humilde aportación a la celebración de su onomástica, permanecía ignorada.
Fueron decenas, cientos quizá, las veces que esa noche accedí al blog en busca de una palabra amable por su parte, pero ésta no llegó.
Han tenido que pasar 48 horas para que usted se acuerde de mí; pero eso sí, para contestarme con cajas destempladas.
En fin , las lágrimas no me permiten seguir…
No se preocupe estimada amiga, porque jamás tendrá que volver a soportar a este niño malcriado.
Reciba mi más cordial saludo y tenga la seguridad que es usted para mí, tanto o más querida que cualquiera de sus dos amigas.

PD. Si nos volvemos a ver, (Dios no lo quiera) que sea por culpa suya.

EL DUCE

Anònim ha dit...

Por Dios, por Dios, por Dios...

Mis afrentas con "Miss, Tree Kiss My Kiss", me están convirtiendo en un desconsiderado, y nada más lejos de mi intención.
Querida LiFü, no he olvidado mi invitación, es más, la reitero, el problema en este momento es la distancia, ya que me hallo muy lejos de mi querida Barcelona en un lugar que de momento, debe permanecer en secreto. Tan pronto regrese a la ciudad Condal, tenga la seguridad que buscaré el modo de contactar con usted, para agasajarla con la cena que tan gentilmente usted aceptó.

Feliz San Valentín.

EL DUCE

Anònim ha dit...

Touchée, mon ami,
Será pour moi un grand honneur recevoir de vous l'invitation.

Ayez un très bon voyage.

Des baisers mille.

Little Fürer.

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Mira Duce, si gaudeixes enfotent-te'n de mi, em sembla perfecte. Si t'agrada burlar-te dels nicks dels altres (concretament del meu), ho celebro. Ara, em toca la moral que se'm retregui que no agraís la teva felicitació. No va ser cap intent d'humiliació. Si no vaig respondre va ser perquè no vaig passar pel blog. Posteriorment hi vaig tornar, sí, així és, però me'n vaig oblidar de respondre. Com podràs comprovar, després del primer comentari al post, no n'hi ha cap més de meu. No vaig tornar a mirar els comentaris d'aquell post fins que avui els has nombrat tu. Ho sento, la meva intenció no era crear discusió, però em rebenta que sempre hi hagi represàlies cap a mi, que si la que no respon, que si la que ofèn, que si la tiquis miquis... HO SENTO! Des del primer moment sembla que em tens el dit a l'ull i total perquè al teu primer comentari vaig respondre que als meus nens ni tocar-los...
En fi, la porta del blog és ben oberta als teus comentaris. Pots considerar que això és casa teva, perquè així ho considerem els que ens esforcem en pensar coses per postejar en aquest humil blog.
Ara, també ets lliure de no dirigir-me la paraula, cosa que agrairé si ho has de fer per ofendre.
I com que "es de bien nacidos ser agradecidos", només em queda dir una cosa, moltes gràcies per la felicitació, va ser tot un detall en el que no vaig reparar. Mea culpa.
Ah! I gràcies també per totes les coses tan "maques" que m'has dirigit en el dia d'avui... No fos cas que se'm recriminés no haver-te-les agraït.