divendres, 16 de febrer del 2007

És possible que el blog no contesti, el seu estat és 'En decadència' xD

Les drogues em mataran... No, no m'he xutat ni he esnifat cap pols blanca... Tenia un terrible mal de queixal i m'he fotut una ampolleta de Nolotil (ecs, què dolent! xD). D'això ja en fa 8 hores i encara no m'ha tornat el mal, iuhu! Així que, ja estic llesta per tornar a escriure al blog.
Després de tants dies sense escriure, creia que tindria moltes coses a dir però... no, no és així! Companys, purs, putes... EL BLOG ESTÀ EN ESTAT DE DECADÈNCIA! Les estadístiques són clares:

- El blog porta dos mesos i cinc dies actiu.
- En dos mesos i cinc dies hem fet 57 posts (no faré recompte de quants n'hem fet cada un ¬¬').
- Vam començar sent 3 membres i ara ja en som 7 (3 dels quals són membres honorífics).
- El màxim de comentaris rebuts en un post és de18.

En definitiva, som uns inadaptats xD
El blog necessita una bomba que el torni al punt àlgid on un dia va arribar. Tranquils, he trobat la bomba i aquí us la deixo.


Ho sé, tinc un humor peculiar. Serà que tinc son... xD Això és digne de ser un GG (gran gag!).

Volia aprofitar aquest post per fer públiques les imatges de la trobada Isaac del passat dimarts. Aquest cop, a més de la Pura i jo, es va sumar a la festa la Little (PícoraViborita, pels addictes als blogs). Hi va haver moments entranyables, com ara el lliurament del passe VIP a Osea, de part de la Pura cap a mi. Afegeixo que és tot un detall que em regali el VIP d'un garito que ja ha mort xD Tot i així, és un gran honor tenir una targeta on hi digui OSEA (qui no recorda el mític fotolog que la Pura tirava endavant :_( Allò sí que era gran!).

A tot això, hi hem d'afegir que la Little no va ser fotografiada (s'ha de mantindre l'anonimat de la seva imatge xD És un dels nostres tresors!) però sí tenim imatges que delaten el seu pas per l'Isaac. Detall del jersei discret de la Pura al fons xD

A més, vam descobrir una dada curiosa, el DNI de la Pura i el meu marquen l'inici i el final, de la A a la Z (com els complements vitamínics que recullen totes les vitamines possibles, com els ciris de les esglésies que marquen la lletra inicial i la final). Aquí en tenim la prova:

Finalment, destacar el moment esteticién de la Pura, on va treure les pinzes quilomètriques i em va mostrar aquell tatu que duia tants dies amagat sota la difressa de "La Mòmia" que la Pura lluïa al braç dret (ella es va voler avançar al Carnaval xD És així de pura xD).


I bé, això és tot. Vam trobar a faltar a l'Elvis, però ja hem acordat que en breu hi haurà un nou Isaac on se'l convidarà a formar part de la gresca i la xerinol·la xD A més, en el proper Isaac em toca convidar a mi (ui, que em sembla que tindré plans durants molts mesos ¬¬' xD).

Doncs bé, després d'aquest post tan curiós i, per què no dir-ho, cutre, me'n vaig a sobar.

Bona nit, purs, putes i "monaguillo" (aprofito el fet d'haver esmentat al noi per donar-li la benvinguda a les nostres contrades i desitjar-li una feliç estada a can Pura xD).

Bon cap de setmana a tots!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Queridísima TalkHimLow,
De decadente nada...
Esto está fantástico!!!
Fue un placer compartir mesa con tan insignes tertulianas, riete tú del programa de Ana Rosa y además tu ve el honor de pagar yo ,jajaja

No sufrás que aúnque la próxima te toque a tí, la siguiente me tocará otra vez a mí. Es lo que tiene ser madre de la Pura, que como es tipo garrapata se las ingenia para que siempre pague yo lo suyo.

En fiiiiin, un gran fin de semana a todos.

Besos mil.

Anònim ha dit...

xDDDDDDDDDDDDDDDD M ric sola amb lo de la Mòmia jajajajaj.
Be, espero que avui poguem veurens ni q sigui uns segons per poderte presentar en monaguillu! XD
De fet, x si no recordeu, marxo a tailandia (akell lloc d la foto i tal), i avui em toka anar a vacunarme amb en Güil. T fare un truc!!!!!
Aviam si es desperta la bella durmiente, que si ho arribo a saber piru al gim!!! XDDDDDD
Turismo + vacuna day.. Ou yeah

Anònim ha dit...

Bueno, bueno, bueno…
Por fin hablé con dos de mis chicas favoritas, una de ellas TalkHimLow, y según me explicaron después, parece que no lo pasó muy bien ya que al parecer pensó que era algo así como una especie de Hannibal Lecter en busca de niñas indefensas. XDDDDDD!!!!
Pues bien, se me ha tachado de muchas cosas pero de eso todavía no, reconozco que mi entrada en escena resultó excesivamente esperpéntica y que quizás, sin esperarlo, podía resultar un pelín sospechoso, pero espero que finalmente LiFü haya tranquilizado los ánimos.
Bueno sólo saludaros y mostrar mi más rotundo desacuerdo respecto a la caída del blog, puedo aseguraros que visito muchos y variados, y que en algunos de ellos resultan ser muy consideradas mis opiniones y valoradas mis aportaciones; por ello os puedo asegurar que si bien carecéis de número de visitas, la calidad, nivel y propuesta en las exposiciones, resulta muy por encima de la media; y respecto al ambiente que se respira entre los bloggers no existe otro que pueda asemejarse en nivel de conexión, complicidad y entrega.
Únicamente se os puede achacar a unos/as más que a otros/as, el no creer por encima de todo en vuestra valúa personal y en dedicar más tiempo y esfuerzo en el proyecto.
Para que sepáis la opinión de un buen amigo, (escritor de éxito en este momento) y al cual hoy he mostrado vuestro blog, os diré que entre risas y entusiasmo, comparó los vuestros, a algunos de los mejores artículos por él recordados y leídos en su vida. (Algún día os diré de quien se trata)
Recibid mi más sincera felicitación y el más entusiasta ánimo de continuidad.
EL DUCE
PD. El no revelar el nombre de mi amigo, no responde a ningún tratamiento misterioso del mismo, (cosa de la que huiré en lo venidero) sino a la voluntad por mi parte de no revelar la identidad de alguien a quien no he pedido su aquiescencia.

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Bé, veig que tinc feina en respondre a comentaris, xD
En primer lloc, li diré a la Little que serà un plaer repetir Isaac tan aviat com sigui possible, i que no em farà res fer-me càrrec de les despeses que això ocasioni xD Pel que fa al concepte 'garrapata', només puc dir una cosa: xDDDDDDDDDD

Pura, jo també em vaig partir amb lo de la mòmia. Certament, ho semblaves! Llàstima no haver conegut al monaguillo, he estat fora, com ja saps, però bé, potser en una propera visita del religiós (monaguillo = religiós) a les nostres terres serà possible posar rostre a tantes explicacions.

I bé, arriba el moment de respondre al Duce. Tal com et va informar la Little, no em va fer gràcia la teva aparició, em va afectar bastant, així és. He parlat avui amb ella i m'ha ofert arguments que han pal·liat els efectes de tan estranya conversa. En fi, no sé qui ets però és cosa teva això de fer-te l'interessant i el misteriós (suposo que tindràs els teus motius).
Pel que fa a la conversa que dius haver tingut amb el teu amic escriptor, per la part que em toca, puc dir que m'afalaguen els seus comentaris i que coses així donen ànims per seguir endavant amb el blog, malgrat que alguns cops cregui que ha tocat fons.
Finalment, dir que enterro la destral de guerra i t'ofereixo un vot de confiança. Espero no haver de penedir-me del que estic dient.

En fi, tinc un post en ment i intentaré dur-lo a terme a continuació (no prometo res, igual em sobo... xD).

Petonets a tots els que heu comentat, i als que no també (estic generosa! xD).