dilluns, 16 d’abril del 2007

Gran Nen Dolent! xD

Espero que funcioni la imatge que he creat (sí, ja sé fer gifs animats ^^) pel blog. És una nova proposta per veure si algú reacciona. Si mireu el gif, crec que queda prou clara la cosa xD


Doncs bé, cada persona que es digni a nominar (espero que serem algú més que la Little i jo xD) té dret a nominar a dues persones (una amb 1 punt i l'altra amb 2 punts) per tal de triar qui serà el següent en escriure un post pel nostre oblidat blog.
D'aquí a... a veure que penso... 15 dies (així donem marge a que la Pura torni de Thaiguay xD), podem fer un primer recompte.
En 15 dies, benvolguts putus meus, teniu temps d'escriure qualsevol parida per penjar al blog, que jo ja m'estic cansant de fer entrades juntament amb la Little (glòria a tu, oh gran Little, que col·labores amb la causa), que ens heu deixat més soles que la una, colla de mala gent!
Bé, si no us agrada la proposta, teniu dues opcions:
  1. Mireu a la part dreta superior de la pantalla, aquella fantàstica creu (X) us farà desaparéixer per art de màgia del blog (sembla mentida, però funciona! I sense haver de reenviar-ho a 200 persones per estalviar-te una mort cruel! xD).
  2. Aquesta és l'opció radikal (amb k, q radikalitza encara més la cosa xD). Agafeu i, amb els poders que us van ser otorgats el seu dia, editeu el post o, directament, l'esborreu xD
Au, que ja teniu feina, aquells que la volgueu fer.

Petonets purs i putes!


TalkHimLow (és a dir: Laia xD).


P.d. Després de suplicar-me que no abandonés el blog, com a mínim feu l'esforç de comentar! xD
P.d. 2. Edito passades unes hores perquè he reparat en un detall que m'ha fet feliç perquè, d'una manera o altra, he complert la promesa de no tornar fins que no hi fòssim tots. Us heu adonat de qui ha comentat al post anterior a aquest? ELS 4!!!!! xDDDDD En el fons no sou tan cabrons com semblava... Juas! Lof iu beibis!
P.d.3. Pura (putah!) volem souvenirs de la vostra lluna de mel. L'enveja m'està matant, GRRRRR! :********** Et trobo a faltar nena :_

13 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajaja,
Que gran ets TalkHimLow...

Nomino amb...two pints (deux points)a... L'Elvis, els motius son més que evidents...

Nomino amb...one point (un point)a... La Pura, per la mateixa raó, pero una miqueta menys...jajajaja

Missió complerta!!!

Besos mil.

LittleFürer.

I evidentment salvo a la TalkHim i a mi mateixa...es claaaar

Anònim ha dit...

¡Buenas tardes mis querido niños y niñas! De nuevo por aquí, gratamente sorprendido por el alarde de medios e imaginación de la queridísima TalkHimLow. (¿Todavía espantada de mi persona?) Tranquila, ya no intentaré encontrar un reducto de amistad entre mis queridas chicas, ¡Por cierto Little! Dijiste que me enviarías algún correo y todavía estoy esperando. ¡Que pícara te has vuelto eh!...
Bueno, yo lo siento, no os enfadéis conmigo, pero mis dos puntos son para TalkHimLow, cuando se emplea, ¡Me encanta! Y mi otro punto para la Little, sí, esta chica también vale un montón y pienso que sois las únicas que merecéis mi puntuación, a los demás, que ya no sé ni quiénes son, ¡Calabazas!...
EL DUCE

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Oh! Això sí que no m'ho esperava gens ni mica.
En primer lloc, agrair a la Little que, un cop més, fos la primera en comentar. Ets molt gran Little!
En segon lloc, comentar la meva sorpresa envers el retorn del Duce :O No, no estic espantada per la teva presència, al contrari, celebro el teu retorn, perquè això implica que el nombre de comentaris augmentarà, si més no, lleugerament, i sempre és d'agrair.
En tercer lloc, una barreja d'indignació i felicitat. Nominar-me a mi! Això és un cop baix. Ah, però és perquè t'agraden els meus posts... Llavors, merci! :)
Bé, jo encara no he nominat, em reservo els meus puntets per més endavant, a veure si algun dels altres nens dolents es passa per aquí a fer ús del seu dret a votar. A més, la tàctica de reservar-me'ls podria canviar les coses més endavant xDDDDD

En fi, merci als dos pels comentaris, n'espero més en breu xD

Petonets! :*****

P.d. Primer recompte:
Elvis --> 2 punts.
TalkHimLow --> 2 punts.
Little --> 1 punt.
Pura --> 1 punt.

Anònim ha dit...

Hey Yo!

Nomino nominoooooooooo titiit nomino amb 2 puntets a na TalkHimLow!!! :D

Pim pam...

i... a na pura amb 1, x anars'en a tailandia sense nosaltres :P

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Es pot saber quins motius tens per nominar-me a mi, fenici esimat!!!!! xDDDDD Això és la guerra, compraré el vot de la Pura.
Nou recompte:

TalkHimLow --> 4 punts
Elvis --> 2 punts
Pura --> 2 punts
Little --> 1 punt


AIXÒ ÉS LA GUERRA!!!!!

Anònim ha dit...

UY,UY...

Esto se anima, estimado Duce gracias por sus palabras...Mea culpa! no le he escrito, pero tampoco usted lo ha hecho, jajaja.

¿El otro comentario es de Elvis?
IN-CRE-I-BLE... Si es que claro tuvo que llegar la semana Santa para que resucitase!!!

Querida TalkHim, se abrió la veda...A ver en que queda esto...

Besos mil.

Anònim ha dit...

Bona tarda,

Em presentaré: sóc en Sisco i he arribat aquí de la mà d'un amic al que coneixeu , el duce.
Sóc un blogger al que ahir en una conversa casual amb el nostre amic comú, se'm va fer referència d'aquesta magnífica idea que heu tingut respecte a qui ha de realitzar el pròxim post.
He recorregut una mica les últimes entrades i francament, hi ha coses "genials", és una llàstima que us circumscrigueu a un àmbit tan reduït de comentaristes, crec molt sincerament, que teniu capacitat i enginy sobrat per a ser un dels “molt visitats”.
Parlarem més d'això, però conteu a partir d'ara amb mi com un habitual més.
Seguint instruccions precises del duce jo nomino a:
TalKimLow: 2 punts
Little Fürer: 1 punt
Espero amb això no perjudicar a ningú, i m'agradaria en breu poder realitzar les nominacions amb més coneixement de causa.
Llarga vida a tots!!
Francesc Franc Espanyol

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Bueno, bueno, el nombre de comentaristes creix. Alavat sigui Déu!
Benvingut Sisco. El teu nom (cognom inclós) em resulta "estranyament" familiar. Espero que tota semblança sigui tan sols fruit de la casualitat... xD
En fi, veig que l'heu pres amb mi. Voldria creure que és un motiu per sentir-me afalagada i no una persecució contra els posts d'una sevidora, xDD

En fi, nou recompte:

TalkHimLow --> 6 punts
Little --> 2 punt
Elvis --> 2 punts
Pura --> 2 punts


Recordeu que falten, com a mínim, les nominacions de la Pura i les meves, juntament amb les possibles nominacions de Rosita, Màter i Els nens dolens.

Veig que l'intent de reviure el blog comença a fer efecte, esperem que no sigui només un estat d'eufòria continguda i que es mantingui aquesta dinàmica.

Salutacions a tots i petons als meus purs i putes.

Pura ha dit...

jajaja mare meva xDDDDDDDDDDD

JA SOC AQUI!!! RECEN TORNADA DE ROMA (no he pogut visitar la capella on és Màter, espero que Duchesne em perdoni) UN COP FET EL TRANSBORDU DE TAILANDIA CAP AKI.

Primer de tot, donar la meva benvinguda al blog al nostre amic Francesc, segon... les nominacions...

Els meus 2 punts anirien al Duce si no fos pel seu secretisme i volgués fer algun post com a nen dolent (x mi és com de la familia..)
Però com no pot ser...

TalkHimLow 2 punts
Little 1 punt

Laia, no m'odiis... comprèn que, com a tots els anteriors, a mi tambe magrada gaudir dels teus posts...

Lof llu!!!

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Bueno, donades les circumstàncies, em veig amb l'obligació de canviar les normes de cara a l'organitzadora del concurs: JO! A partir d'ara jo podré otorgar 1000 punts directes a qui vulgui. Colla de males persones xDD

En fi, només queden les meves nominacions ara que tots ja hem passat per aquí, així que...
Nomino amb:
- 2 punts: Elvis. Motiu: perquè és un fenici que prefereix la feina a fer posts pel blog, xDD I perquè tindrà un Mercedes :O
- 1 punt: Pura. Motiu: Perquè em dol molt que hagi anat a Roma i no hagi visitat al Mazinger Z, cosa que hauria estat una entrada estelar per al nostre reviscut blog, juasjuas!

En fi, el recompte semifinal (deixarem uns dies més per si de cas algú es despenja o vol canviar les nominacions ¬¬') queda així:

TalkHimLow --> 8 punts
Elvis --> 4 punts
Little --> 3 punt
Pura --> 3 punts


P.d. És possible que l'hagi cagat en el recompte xD Les matemàtiques no són el meu fort.
P.d.2. Lof llu tu, Pura ^^ Benvinguda de nou!

Anònim ha dit...

Eoooooooooo!!!

Què passa aquí, Per a quan els finalistes?

Jo ja tinc ganes de saber de qui serà l'últim post, encara que em sembla que de no produir-se una "PATOTA" d'última hora, hi ha algú que té totes les paperetes.

Ens veiem.

Francesc Franc

Anònim ha dit...

Mi querida TalKHimLow, pienso como Paco, va mujer, cierra el tema y dinos quien va a postear.
Yo propongo huelga de acceso a la página, si no realizáis al menos una entrada semanal.
Por cierto Little, tiene usted mucho "ROLLO" aún la estoy esperando para tomar el café que se comprometió a tomar conmigo. Me parece que usted me tiene más miedo que THL.
Podía cuando menos haber avisado, menudo plantón.

Feliz puente a tod@s, menos a una.

El Duce

Anònim ha dit...

Tranquil·litat i bons aliments xD Aviat arribarà el recompte. Queda poc perquè es compleixin els 15 dies de termini que vaig donar i, donades les circumstàncies, ja m'estic pensant el tema del post xDD

En breu tindreu actualització. Paciència!

Salutacions als dos!