dimarts, 29 de maig del 2007

El compte enrere!


Ha arribat el moment. Fa més d'un any que em vaig apuntar a l'autoescola i, exactament, vuit mesos i un dia que tinc la teòrica aprovada (a la primera!). Dijous és el gran dia. Us recomano (i us suplico) que us quedeu a casa, que no agafeu el cotxe, que ningú circuli pels voltants de les universitats de Diagonal, ni tampoc per la zona d'Esplugues i Cornellà (no se sap mai on puc acabar) i, per si de cas, que tampoc no circuleu per Sants. En fi, no agafeu el cotxe dijous, NINGÚ!
Avui he anat a fer la que, segurament, serà la meva última classe abans del primer (i, tant de bo, últim) examen pràctic. Els nervis m'estan matant. No em queden ungles, ara em mossego els dits, directament. M'he comprat una capsa de valerianes i semblo una ionki, tot el sant dia pastilles amunt i avall.


Tinc la sensació de que cada dia condueixo pitjor, crec que només faig que cagar-la però, què collons! Si el Farruquito té carnet, per què no l'hauria de poder tenir jo? Jo no tinc intencions de matar a ningú! (O sí? ...)
En fi, que no sé com posar-m'hi ja, això m'està començant a estressar. Tinc ganes de que hagi passat tot i de tenir d'una maleïda vegada el ditxós carnet, perquè m'està fent suar la gota gorda.
És possible que per la resta de la població, el fet d'anar a examen pràctic sigui una activitat sense la menor importància. Sí, la gent se sol posar nerviosa, però van, ho fan, aproven o suspenen i es queden indiferents perquè, de fet, només és un carnet. Pagaria per poder prender-m'ho així, però em resulta impossible.


Cada minut que passa, creix l'agonia de pensar que el moment de l'examen s'apropa cada cop més. Algú coneix alguna tècnica per posar ciris a tots els sants a través d'internet? De l'estil: www.aquielsteusciris.cat, o alguna cosa semblant. Estic desesperada!
Bé, ja us he fet partíceps de la meva situació, de la meva histèria i de les meves ganes de que, d'una puta vegada, tingui el meu carnet i pugui començar a gaudir de conduir, perquè de moment està sent una tortura.

Doncs res, ja m'he desfogat. Creueu els dits per mi, reseu totes les oracions que conegueu i penseu en mi dijous a quarts de dotze del migdia. Tota ajuda esperitual serà ben rebuda.

Dijous actualitzo (si aprovo, sinó no voldré escampar el meu fracàs) i sabreu què ha passat.

Petonets purs i putes!

TalkHimLow.

P.D. Consulteu els links, són de vital importància per a la plena comprensió del post xD
P.D.2. Post número 84, quin gran any!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

link a la TORTURA XDDDDDDDD
link a farrukito XDDDDDDDDDD
pero el millor.... LA FOTO (HOLOK) DEL PUTU CARNET AMB L OU xDDDDDDDDDDDDDDDD molta sort pura!!

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Gràcies Pura, la teva puresa m'acompanyarà durant el gran moment (icona dels ulls lluents en estat d'emoció).
Ja he convertit el carnet en icona! xDDDDDDDDDD

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

He suspès :_( Sense comentaris.