dilluns, 21 de maig del 2007

A la meva estimada Pura!


Sí, em toca post a mi. No sabia ben bé de què fer-lo, però la Pura m'ha obert els ulls. Hagués pogut fer un post llarguíssim sobre el meu magnífic i nou ordinador (baba.gif), però no, ho deixo per un altre dia. Vull dedicar el post a una persona molt important per mi, la Pura. Fa milers d'anys que ens coneixem i és com una part més d la família. No només l'adoro sinó que l'admiro a parts iguals.
Avui li vull dedicar aquest post perquè estic molt orgullosa d'ella. Ben aviat, la nostra petita Pura començarà una nova feina.

No em vull allargar massa, només vull desitjar tota mena de sort a la meva estimada warra i dir-li el següent:

"Pura, si mai necessites res, crida'm i ARA VINC!".

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Petonets purs i putes! Lof llu all! :*****

4 comentaris:

Anònim ha dit...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tia, ARA VINC!!!!!!!! sublim :_))

@ELBLOGDERIPLEY ha dit...

Molta sort tambè per a la Pura, i el desitjo que vagi tot bè, en aquesta nova feina, ja li vaig dir: Pura t'estimem tots, torna quan puguis. Petonets del Ripley.

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Oh! Moltes gràcies pel comentari! He entrat a veure si penjava alguna cosa per animar una mica el blog i m'ha fet il·lusió veure que has passat per aquí a fer una ullada.
Fins aviat! Petonets!

@ELBLOGDERIPLEY ha dit...

Ja veus:-)gràcies maca, m'agrada això que em dius, un petonet per a tu i per a la Pura, esperem que estigui bè i vagi tot bè amb la seva nova feina i tambè que aprovis el carnet, paciència, no pensis massa, controla't els nervis, i ja veurás com surt la cosa bè!Fins aviat!:-)