diumenge, 17 de desembre del 2006

Diari: Part I

Tia!! T'emocionarà el que et diré:

He decidit trascriure fragments del nostre diari, també vermell i mític, dins aquest blog.

Adjuntaré parts il.lustrades per recordar aquells meravellosos anys perquè, encara que no ho sembli i t'enduguis tes mans al cap, ja han pasat 7 anys des llavors!!

El diari va començar un dia a classe avorrides. No sé si t'enrecordaràs, però tot va sorgir quan, qual trobadors/joglars, vam voler escriure els Fets de Ballester, perque no fossin dessats en l'oblit. I amb el diari vermell, ho vam aconseguir!!



Erem bastant zorras i cabrones, tot s'ha de dir... Sino, recordem-ho...

Día 1: empieza el confesionario

Escena 1: Carlos ten cuidao, que te vomito!!

(Jo no hi era!!) Què va passar?

Jo tampoc, però es veu que (per cert era el dia del Moi) estaven tots alla a la sala d actes i els estaven explicant lo d'Itàlia i la Balle es va començar a ficar lila.
I alló que li comença a pujar el "potao" i va sortir corrents cap al Carlos i... casi "lo vomita".

Això no li desitjo ni al pitjor "enemy"...

Escena 2: Pared, me gustas

Era la classe de català i la Balle va sortir a fer un dictat, i com que va fer més de 10 faltes la gent reia i ella, com no, es fot a plorar i llavors es va girar cap a la paret i va passar de costat, amb la cara roja.


5 comentaris:

Unknown ha dit...

LA LLIBRETA PURA! Tia, :_) això m'ha emocionat molt. Fot 7 anys?! Flipo! Demano amb el cor a la mà que postegis la imatge de la cara de la morta d'Abre los ojos, la imatge del maquillatge estampat al coixí (la tinc gravada al cervell xD).
Ets molt gran, nena! Això supera totes les espectatives que havia dipositat en aquest blog. Gairebé sento l'escalfor d'una llagrimeta lliscant-me per la galta.
LOF U PURA!

Unknown ha dit...

Menció especial: MOI! Per Déu, recordo aquella mítica quedada amb el subjecte Moi a Plaça Catalunya. Quina escena tan memorable. El puto friki allà de peu, tu i jo mirant-lo amb cara de: 'Però tu qui cony ets!', i de sobte: 'Bé, nosaltres marxem, adéu!'. Partint-nos de riure, fent unes patates al Pans (heu dinat, nenes? Sí, sí, i tant! Patates Pans, xD).

Pura ha dit...

No havia oblidat en Moi.. tranquila!! Et pasaré la documentació gràfica pq puguis ocuparte tu del gran post que serà!!

Pura ha dit...

tia pq no surt la foto dl ou ferrat en cor al teu coment¿¿

TalkHimLow (toqui'm l'ou) ha dit...

Perquè pateixo doble personalitat i segons com signo amb un nom o amb un altre. Té el cor dels ous xDD